Sport

Universitatea s-a împiedicat de Chiajna

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/13_ziua/08 u chiajna.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj nu a reuşit să învingă ultima clasată în Liga 1, Concordia Chiajna.

„Studenţii“ au terminat la egalitate, 1-1, cu formaţia ilfoveană.

Elevii lui Ionuţ Badea s-au împiedicat de ultima clasată. După ce au condus ostilităţile pe toată durata partidei, „alb-negrii“ au fost egalaţi în ultimele minute.


„Şepcile roşii“ şi au luat în serios rolul de favoriţi şi au început în atac meciul cu Chiajna. În minutul 13, Adrian Cristea a fost agăţat în careu de poartarul Gospodinov, iar centralul Rusandu a arătat punctul de la 11 m. Claudiu Niculescu nu i-a dat nici o speranţă goalkeeper-ului advers, trimiţând balonul în vinclu, astfel scorul a devenit 1-0 în favoarea Universităţii. Acelaşi Niculescu a mai înscris o dată, în minutul 31, după o centrare venită de la Tonz, însă reuşita a fost anulată eronat pe motiv de off-side.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă de dominare a formaţiei clujene. Pe rând, Marinescu, Grecu şi Niculescu, au ratat ocazii imense care ar fi putut aduce liniştea în tabăra „alb-negrilor“. Alex Bălţoi însă, de la Concordia, a reuşit să înscrie contrar cursului jocului, în minutul 84, după ce a scăpat din marcaj şi a ajuns la o minge centrată de pe partea dreaptă a contraatacului oaspeţilor. „Studenţii“ au atacat apoi în permanenţă până la finalul meciului, însă defensiva Chiajnei a rezistat, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.


Badea: „Am avut meciul în mână“

Ionuţ Badea, antrenorul Universităţii, a declarat la final că elevii săi au avut meciul în mână. „A fost o partidă în care am avut multe oportunităţi de a marca, împotriva unei echipe care nu a pus multe probleme. Sunt convins că dacă am fi marcat şi golul doi, lucrurile ar fi stat altfel. A fost un meci pe care l-am avut în mână, dar s-a terminat cu un egal care nu ajuta nici una dintre echipe“, a spus Badea. Şi marcatorul golului clujean, Claudiu Niculescu, s-a arătat dezamăgit de rezultatul obţinut. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, suntem cu toţii supăraţi. A fost un meci pe care l-am avut în mână şi nu l-am câştigat“, a declarat Niculescu la finalul meciului.


De cealaltă parte, Laurenţiu Diniţă, antrenorul Concordiei, şi-a felicitat elevii pentru punctul obţinut. „Am avut atitudine şi am câştigat un punct important. Vreau să-mi felicit jucătorii. Motivaţia noastră vine de la locul ocupat, ne dorim să urcăm măcar în zona de mijloc a clasamentului. Universitatea are o echipă foarte bună şi jucători cu reale calităţi, ceea ce ne face să fim şi mai fericiţi după acest rezultat“, a declarat Diniţă.

Caseta tehnică


Universitatea Cluj: Matache - Unguruşan, Pele, Szukala, Grecu - Marinescu (Păcurar '72), Bazzi, Nasser - Toni, Cl. Niculescu (Grozav '62), Ad. Cristea (Machado '81).

Concordia Chiajna: Gospodinov - Dima, Bozga (Mamele '74), A. Stoica, P. Marin - A. Popa, A. Radu (Sorin Pană '82), Stere, V. Munteanu - Trică, Mihalcea (Bălţoi '64).


Cartonaşe galbene: Grecu '18 / Kolev '13, Bozga '25.

Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Cătălin Savu, Iulian Radu (asistenţi) - Florin Marcu (rezervă).

Observatori: Tudor Constantinescu, Mario Agiu.

Spectatori: 2.000.

Ultimele Stiri
abonare newsletter