Sport

Au terminat pe locul 2

<p />Campionii de la „U“ Mobitelco BT Cluj au terminat pe locul doi turneul organizat de ei la Sala Sporturilor „Horia Demian“.

Chiar dacă au câştigat ultimul meci jucat în cadrul turneului de la Cluj (80-57 cu KK Maribor Messer), campionii României au terminat pe locul doi, în urma campioanei Ungariei, Szolnok OLAJ KK, formaţie care i-a învins în meciul direct.

Marcel Ţenter, tehnicianul celor de la „U“ Mobitelco a declarat că turneul a prins bine jucătorilor săi şi că a putut observa foarte bine plusurile şi minusurile echipei. „Am avut un turneu foarte bun de pregătire, în care am văzut plusurile dar şi minusurile din jocul nostru. Mai avem o săptămână în care vom analiza greşelile făcute, astfel ca la ora meciului cu Gaz Metan Mediaş din Cupa României să fim pregătiţi“, a spus Ţenter la finalul ultimului meci din cadrul turneului de la Cluj.


La finalul turneului, organizatorii au întocmit echipa turneului, „Best five“. În aceasta au fost selectaţi: Trotter (Szolnok), Maric (CSM Oradea), Dykes („U“ Mobitelco BT), Krstanovic („U“ Mobitelco BT), Bader (Szolnok). MVP-ul turneului a fost desemnat  Trotter, de la Szolnok OLAJ KK.

„U“ Mobitelco BT va debuta sâmbătă, 17 septembrie, în sezonul 2011-12 al Cupei României. Elevii lui Marcel Ţenter vor juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş. Divizia A va începe în data de 1 octombrie, când clujenii vor juca în deplasare cu vice-campioana CSU Asesoft Ploieşti.


 

Clasament final


 

1. Szolnok OLAJ KK


2. “U“ Mobitelco BT Cluj

3. CSM Oradea


4. KK Maribor Messer

 

abonare newsletter