Sport

OFICIAL. CFR Cluj a reziliat contractul cu antrenorul Antonio Conceicao

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului antrenorului Antonio Conceicao, cel care conducea formaţia ardeleană din 26 iulie 2018.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulţumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre şi îi dorim multă baftă în carieră. Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 şi a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize şi 4 înfrângeri", se menţionează pe site-ul citat.

Decizia renunţării la tehnicianul portughez este urmare a rezultatelor slabe ale echipei din acest an, CFR Cluj înregistrând de la reluarea campionatului două rezultate de egalitate şi o înfrângere. Cu toate acestea, Conceicao lasă gruparea ardeleană pe primul loc al clasamentului Ligii I, la 3 puncte în faţa ocupantei locului 2, Universitatea Craiova.


În vârstă de 57 de ani, Antonio Conceicao are două Cupe şi o Supercupă a României câştigate cu CFR Cluj în precedentele sale două mandate. El a preluat formaţia ardeleană pentru a treia oară în 26 iulie 2018, când l-a înlocuit pe antrenorul Edward Iordănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter