Sport

Mihai Teja: „Nu mă interesează ce face CFR Cluj”

După remiza din meciul de ieri dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, FCSB poate veni la un singur punct în spatele liderului din Cluj. Roş-albaştrii au nevoie de o victorie în meciul de la Concordia Chiajna, care va fi luni, de la ora 20:00.

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Mihai Teja, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu este interesat de parcursul principalei contracandidate la titlu, CFR Cluj, care are doar un punct câştigat în cele două meciuri disputate în acest an în Liga I.

Întrebat dacă se aştepta la un parcurs aşa de slab al formaţiei CFR Cluj după pauza competiţională, Teja a răspuns: „Nu mă interesează ce face CFR Cluj. Mă interesează numai de echipa noastră. Noi, CFR, Craiova şi celelalte echipe care vor intra în play-off ne vom bate pentru fiecare punct pus în joc. Sunt obiective îndrăzneţe pentru fiecare echipă. Craiova e o echipă bună, la fel ca CFR, ca Dinamo... Botoşani şi Astra sunt şi ele în formă bună. Eu m-aş bucura să fiu pe primul loc la 6-7 puncte distanţă, dar deocamdată important e să câştigăm meciurile".


„Toate jocurile sunt importante, noi ne dorim să devenim mai puternici de la meci la meci, să jucăm un fotbal mai bun. Prima dată trebuie să ne uităm în curtea noastră şi după aceea să analizăm alte echipe. Îmi doresc ca noi să devenim mai puternici şi rezultatele celorlalte contracandidate să ne intereseze mai puţin”, a adăugat antrenorul.

După remiza, 1-1, pe teren propriu, înregistrată sâmbătă de CFR Cluj cu Astra Giurgiu, au apărut zvonuri conform cărora Antonio Conceicao ar urma să fie înlocuit cu Dan Petrescu la conducerea tehnică a formaţiei ardelene. Mihai Teja nu a dorit să comenteze aceste speculaţii: "Şi Conceicao, şi Dan Petrescu sunt antrenori foarte buni. Nu vreau să comentez, ar fi păcat pentru că Toni Conceicao a făcut o treabă bună, este pe primul loc, iar CFR Cluj are un joc bun. Acelaşi lucru pot să îl spun despre Dan Petrescu, antrenor care a câştigat titlul cu CFR... Amândoi sunt colegi de-ai mei şi îi respect".


Echipa de fotbal CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 24-a a Ligii I, iar FCSB se poate apropia la un punct în clasament în cazul unei victorii în partida de luni cu Concordia Chiajna.

abonare newsletter