Sport

U-BT Cluj va disputa trei meciuri, în 12 zile, cu BCMU Pitești

Echipa de baschet U-BT Cluj o va întâlni pe BCMU Piteşti în sferturile de finală ale Cupei României.

Acest lucru a fost stabilit miercuri, atunci când a fost tragerea la sorţi la sediul Federaţiei Române de Baschet, iar cele două formaţii urmează să se întâlnească de trei ori în 12 zile.

Prima manşă e programată în 13 martie, la Cluj, iar returul o săptămână mai târziu. Doar că în 9 martie, cu patru zile mai devreme de primul joc din Cupă, U-BT Cluj şi BCMU Piteşti se vor întâlni şi în returul din Top 6 al Ligii Naţionale, meci care se va juca tot în Ardeal.


În ultimul meci, echipa de baschet masculin U-BT Cluj s-a impus, pe teren propriu, în fața rivalei CSM Oradea, cu scorul de 73-71, într-un meci din etapa a patra a Top 6.

Cel mai bun marcator al echipei clujene, Kyndall Dykes, a adus victoria clujenilor, în ultimele secunde, cu o aruncare de două puncte.


Partida disputată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a început cu o primă angajare făcută de antrenorul echipei de fotbal a Universității Cluj, Bogdan Lobonț.

Meciul a fost unul oarecum echilibrat, dar în sfertul trei clujenii s-au distanţat la 12 puncte. Bihorenii au revenit în special datorită prestaţiilor lui Watson şi Richard. Dykes a reuşit aruncarea de două puncte câştigătoare cu şapte secunde înainte de final, iar U-BT Cluj a revenit din nou la un punct în spatele liderului CSU Sibiu în clasament.


Clujenii vor reveni la lupta din Liga Națională, după pauza cauzată de meciul echipei naționale. În 2 martie, clujenii vor primi vizita marii rivale, CSU Sibiu.

Mai jos aveţi programul sferturilor în Cupa României, câştigătoarele urmând să joace în Final Four.


Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României:
CSM Oradea - Steaua București
SCM Timişoara - Dinamo București
CSU Sibiu - SCMU Craiova
U-BT Cluj - BCMU Piteşti

Ultimele Stiri
abonare newsletter