Sport

Fără Țucudean, CFR Cluj suferă prima înfrângere din 2019 împotriva Craiovei

CFR Cluj a plecat învinsă de la Craiova, scor 2-0, deși în prima parte a jocului și-a creat numeroase ocazii de poartă.

Echipa din Gruia a început în ofensivă partida, iar Omrani a trimis în plasa laterală din poziție favorabilă.

Universitatea a deschis scorul în min. 14, prin Andrei Cristea (14), din pasa lui Valentin Mihăilă, la prima sa reuşită în tricoul echipei din Bănie. După gol, echipa clujeană a preluat din nou controlul jocului și a reușit să își creeze numeroase ocazii de poartă. Prima dată, Păun a avut șansa egalării, însă Pigliacelli s-a opus la șutul „șeptarului” CFR-ist. Djokovic putea marca și el în prima repriză, însă mingea trmisă de mijlocașul nostru a trecut pe lângă poarta oltenilor.


În repriza secundă, oltenii au preluat controlul jocului, fără să-și creeze ocazii mari de poartă. În minutul 78, Koljic a dus scorul la 2-0 pentru Craiova cu un lob peste Arlauskis. Petrila a fost aproape de a marca primul său gol pentru CFR Cluj, însă a trimis puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli, iar partida s-a încheiat 2-0 pentru Universitatea Craiova.

Spectatorii au fost avertizaţi în mai multe rânduri în acest meci să nu mai folosească dispozitive cu laser. Arbitrul asistent Sebastian Eugen Gheorghe a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribună în repriza secundă, dar meciul a continuat.


În meciul tur, scorul a fost de 0-0.

George Ţucudean a fost lăsat acasă pentru meciul cu ”U” Craiova. Atacantul campioanei ar avea nişte probleme musculare, motiv pentru care medicii echipei i-au recomandat să nu efectueze deplasarea până la Craiova.


Universitatea a pus capăt unei serii a echipei CFR Cluj de 15 meciuri consecutive fără înfrângere (10 victorii, 5 egaluri). CFR avea opt victorii consecutive în deplasare, iar în ultimele patru nu primise gol.

CFR Cluj va juca etapa viitoare în Gruia, împotriva echipei Astra Giurgiu. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.


Echipele de start:
Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, T. Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău – Meza Colli (61 Bărbuţ), A. Cristea (73 Nuno Rocha), Mihăilă (83 Fedele) – Koljic. Antrenor: Devis Mangia. Rezerve: L. Popescu - Donkor, Dimitrov, Briceag.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Culio, Djokovic – Deac, Ioniţă (60 Petrilă), Păun (72 Costache) - Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao. Rezerve: Fernandez - A. Mureşan, Peteleu, Hoban, G. Ganea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter