Sport

În sfârșit ”U” Cluj a jucat un meci întreg și l-a terminat cu o victorie, scor 4-1, cu FC Pyunik Erevan

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a reușit să joace primul meci-test complet în Turcia după două meciuri care nu au putut fi terminate în 90 de minute din cauza vremii ploase din Turcia.

După ce meciul cu Slavia Sofia a fost anulat iar în meciul împotriva formației bulgarilor de la Cherno More Varna s-a jucat doar o repriză (0-0), prima zi a lunii februarie a readus vremea ideală pentru fotbal, dar și primul succes pentru echipa antrenată de Bogdan Lobonț.

Gruparea clujeană a disputat, vineri, meciul împotriva formației FC Pyunik Erevan, formație care ocupă locului 3 din Armenia, meciul fiind câștigat de ”U” Cluj cu scorul de 4-1 (3-0).


Atacantul sosit de la Dinamo București, Mircea Axente, a debutat perfect în tricoul „alb-negru”, marcând două goluri, primul gol marcat fiind dat repede (min. 3) și după care, cu o execuție din alunecare, după “assist-ul” lui Gavra (36), a mărit scorul la 2-0. Gavra a fost cel care a făcut 3-0 (min. 39), cu un șut imparabil.

În repriza secundă Universitatea Cluj a continuat meciul puternic în fața armenilor, nou-intratul Norbert Janos a scăpat singur cu portarul armean, l-a driblat și a marcat lejer ducând scorul la 4-0 (min. 50).
Singurul gol marcat de către echipa adversă a venit în minutul 54, iar până la final meciului clujenii au ratat alte trei ocazii mari, prin Janos, Marius Coman respectiv Pârvulescu.


Universitatea Cluj își va continua antrenamentele în Alanya, Turcia, acolo unde va sta până pe 9 februarie.

Următoarele amicale programate pentru Universitatea Cluj sunt cu Rad Belgrad (Super Liga, Serbia, luni, 4 februarie) şi FC Montana (Vtora Liga, Bulgaria II, joi, 7 februarie).


Echipa Universității Cluj:
Prima repriză: Dinu - Căpușă, I. Ursu, Berci - A. Coman, Giurgiu, Florescu, Taub - Goga - Axente, Gavra

Repriza secundă: Gorcea - Kofi, Cordoș, Prodan - Căpușă, Greu, O. Ursu, Sepsi - Pârvulescu - Janos, M. Coman

Ultimele Stiri
abonare newsletter