Sport

CFR Cluj mai renunță la un jucător. Giuseppe De Luca revine la echipa Virtus Entella

Cluburile CFR Cluj și Virtus Entella au ajuns la un acord pentru rezilierea împrumutului jucătorului Giuseppe de Luca, împrumut ce expira în vara acestui an.

Aventura lui Giuseppe De Luca în fotbalul românesc se încheie după doar 6 luni. Italianul de 27 de ani se desparte de CFR Cluj, deşi campioana l-a împrumutat de la Virtus Entella până la finalul sezonului.

Venit la echipă la începutul lunii iulie, italianul Giuseppe De Luca nu a reuşit să se impună însă la CFR Cluj, iar ardelenii au luat decizia de a-i rezilia contractul. Atacantul se va întoarce la clubul de care aparţine, Virtus Entella.


De Luca a bifat doar cinci apariţii în tricoul campioanei. În total, a evoluat doar 117 minute.

Giuseppe De Luca a crescut din punct de vedere fotbalistic la Varese, de unde Atalanta l-a transferat în 2012, la 20 de ani. La acea vreme era cotat la 4 milioane de euro. A jucat pentru gruparea din Bergamo timp de două sezoane, perioadă în care a reuşit 6 goluri în Serie A, în 35 de prezenţe.


Ulterior, a fost împrumutat la Bari şi Vicenza, în Serie B, înainte de a fi vândut în 2017 la Virtus Entella, formaţie alături de care a retrogradat în Serie C, la finalul sezonului trecut. De Luca a marcat 7 goluri în 37 de meciuri, insuficient pentru ca echipa din Liguria să continue în liga a doua.

În acest moment cotația lui Giuseppe De Luca este de doar 500.000 euro.


CFR Cluj a mai renunţat în această iarnă şi la Urko Vera. Ionuţ Radu, Sebastian Mailat şi Robert Tambe au fost împrumutaţi la alte echipe

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter