Sport

5 milioane de euro, atât costă golgheterul CFR-ului, George Țucudean

George Ţucudean este în cea mai bună formă a carierei, iar cum luna ianuarie în lumea fotbalului este sinonimă cu perioada de transferuri, ofertele au început să vină pe adresa celor de la CFR Cluj.

Printre fotbaliștii vizați să umple conturile clubului CFR Cluj este și golgheterul George Țucudean. Clubul din Gruia ar fi dispusă să se despartă de vârf doar în schimbul unei sume în jurul a 5 milioane de euro.

Până în acest mpment George Ţucudean a fost dorit cu adevărat până acum doar în China şi în Golf.


După un sezon foarte bun în care a marcat 13 goluri pentru clujeni, lui Ţucudean i-a explodat cota în 2018. Prestaţiile în tricoul CFR-ului i-au făcut pe şefii ardelenilor să îi mărească preţul atacantului. Iar fotbalistul de 27 de ani nu va fi lăsat să plece în orice condiţii.
„Ţucudean poate pleca doar dacă va veni o ofertă foarte, foarte bună pentru club. Au fost discuţii pentru mai mulţi jucători ai noştri, dar nu am mers mai departe pentru că ofertele au fost bune, dar normale. Există nişte discuţii, nişte tatonări să spunem aşa, nu s-a ajuns la ofertă concretă. Noi am transmis ceea ce ne dorim şi dacă se va ajunge la o sumă foarte bună pentru club ne vom gândi. Dar nici Ţucudean şi nici alt jucător nu este de vânzare pentru o sumă anormală. Ţucudean este golgheterul campionatului şi al echipei naţionale a României şi normal că ne dorim ca dacă vine o ofertă foarte bună şi el să îşi dorească să meargă la echipa respectivă să o analizăm. Probabil undeva în jur de cinci milioane de euro putem discuta”, a spus Bogdan Mara, potrivit telekomsport.ro.

13 goluri a marcat Ţucudean în acest sezon, pentru CFR Cluj, în 19 meciuri. 3 milioane de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com.

Ultimele Stiri
abonare newsletter