Sport

Handbaliștii Universității Cluj se pregătesc de amicale

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca și-a încheiat vacanța de iarnă și a început perioada de pregătire pentru a doua parte a Ligii Naționale.

Handbaliștii universitari vor efectua un semicantonament pe plan local, alternat cu pregătire în aer liber, și vor disputa patru partide amicale. Primul joc amical este sâmbătă, 12 ianuarie, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, iar apoi, clujenii, vor disputa trei partide de pregătire pe teren propriu.

În următoarele zile, handbaliștii Universității Cluj vor disputa patru meciuri amicale, primul fiind sâmbăta aceasta cu Minaur Baia Mare, în deplasare, după care vor urma două partide pe teren propriu cu HC Odorhei și CSM Oradea, echipe care evoluează în seria B a Diviziei A. Ultimul meci de pregătire al „studenților” va avea loc în compania formației Potaissa Turda, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, sâmbătă, 19 ianuarie.


Liga Naționale se va relua pe data de 30 ianuarie, iar clujenii vor disputa primul meci, pe teren propriu, împotriva formației CSM Focșani.

Programul meciurilor amicale:
12 ianuarie, ora 11:30 - CS Minaur Baia Mare - Universitatea Cluj
16 ianuarie - Universitatea Cluj - CSM Oradea
17 ianuarie - Universitatea Cluj - HC Szejke Odorhei
19 ianuarie - Universitatea Cluj - AHC Potaissa Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter