Sport

Blanc: „Meci important pentru ambele echipe“

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/06_ziua/blanc2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa naţională a Franţei a ajuns ieri la Bucureşti, pentru meciul din această seară cu România.

Selecţionerul Laurent Blanc a declarat că echipa sa are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura cât mai repede locul la Euro 2012.

„Este un meci important pentru ambele echipe. Va fi diferit faţă de meciul cu Albania, pentru că România practică alt joc şi oricum, nici un meci nu seamănă cu altul. Îmi doresc să facem un meci bun, spectatorii să fie încântaţi. Vreau să avem o posesie mai bună, asta ne-ar creşte mult şansele de victorie“, a declarat ieri Blanc.


Selecţionerul Franţei a mai spus că pentru el şi echipa sa este bine că Adrian Mutu lipseşte din echipa României. „Pentru noi este bine că nu va juca Mutu, vom fi mai puţin deranjaţi în apărare. Îl cunosc de mult timp pe Adrian, am fost coleg cu el la Inter Milano şi ştiu că este un jucător foarte valoros“, a declarat Laurent Blanc referitor la atacantul Adrian Mutu.

Şi Franţa are probleme de efectiv, conform lui Laurent Blanc. Selecţionerul „cocoşilor“ a declarat că Evra şi Nasri sunt incerţi pentru partida cu România, datorită unor accidentări suferite în ultimele zile.


Jucătorii francezi îşi doresc şi ei un succes în meciul cu România, pentru a scăpa de presiunea calificării. „Este un meci greu, complicat, dar ne-am pregătit bine, am făcut eforturi şi sper să obţinem un rezultat bun. Vom juca la victorie“, a declarat şi Hugo Lloris, portarul naţionalei Franţei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter