Sport

Debut nefericit pentru hanbaliste

<p />Vicecampioana „U“ Jolidon a pierdut meciul jucat în prima etapă a Ligii Naţioanle, 24-29, în deplasare cu Oţelul Galaţi.

Elevele lui Gheorghe Covaciu au început cu stângul noul sezon, nereuşind să se întoarcă cu nimic din deplasarea de la malul Dunării. Deşi au început bine meciul şi au reuşit să conducă în prima parte a primei reprize, clujencele s-au văzut depăşite de o echipă gălăţeană foarte bună. Gazdele au preluat conducerea pe tabelă în minutul 18 şi au condus apoi în permanenţă până la finalul jocului. Scorul la pauză a fost 14-11 pentru Oţelul, iar cel final 29-24.

„Nu facem o tragedie din acest eşec”


„Pentru noi a fost un meci slab, în care nu ne-am regăsit. Am făcut greşeli mari şi am ratat foarte mult. Este însă doar începutul sezonului şi nu facem o tragedie din acest eşec, mai avem 25 de partide grele, nivelul competiţiei este unul ridicat“, a declarat după meci Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al gurpării clujene.

Alina Branişte, de la Oţelul, a fost de departe cea mai bună jucătoare de pe teren, reuşind să înscrie nu mai puţin de 13 din cele 29 de goluri ale echipei sale. Pentru gălăţence au mai marcat: Alina Soare şi Diana Druţu câte 4 g, Roxana Bodârlău 3 g, Paula Pavăl şi Manuela Manda câte 2 g şi Nicoleta Tudor un gol.


De la „U“ Jolidon Cluj s-a remarcat Adriana Holhoş, jucătoare transferată în această vară, care a reuşit să înscrie şapte goluri la debutul în tricoul „alb-negru“. Celelalte goluri ale clujencelor au fost marcate de Mihaela Ani-Senocico 5 g, Mihaela Tivadar 4 g, Elena Paraschiv şi Nicoleta Dincă câte 3 g şi Florina Chintoan 2 goluri.

Rezultatele celorlalte meciuri din prima etapă a Ligii Naţionale:


Cetate Deva – CSM Bacău 24-19
Dunărea Brăila – SCM Craiova 31-23
HCM Baia Mare – HC Zalău 19-27
CSM Ploieşti – Corona Braşov 29-27
Univ. Constanţa – CSM Bucureşti 27 – 23
HC Roman – Oltchim Râmnicu Vâlcea 27 – 28.

Ultimele Stiri
abonare newsletter