Sport

Voleibalistele joacă de Sf. Nicolae. Hai la meci cu o jucărie

Voleibalistele echipei Universitatea Cluj joacă în etapa a 8-a a Diviziei A1 cu nou-promovata CSU Belor Galați, meciul având loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Acesta este ultimul joc pe teren propriu, din acest an, pentru clujence, partida începând la ora 17:00, joi, 6 decembrie.

Echipa universitară organizează la acest meci o acțiune caritabilă, donând jucării Casei de Copii „Căsuța Bucuriei”, iar persoanele care vin la meci și doresc pot să aducă și ele o jucărie.


Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Luminița Trombițaș, a declarat că echipa este pregătită pentru o victorie în ultimul meci pe teren propriu din acest an.
„Avem ultimul meci pe teren propriu în compania Galațiului și, din punctul meu de vedere și al staff-ului tehnic, suntem pregătiți fizic și mental pentru a obține punctele maxime din acest joc. Ne dorim victoria și îi invităm pe suporteri să ne susțină într-un număr cât mai mare. La acest meci organizăm și o acțiune caritabilă și rugăm toți spectatorii să vină cu o jucărioară pentru a fi donată unei Case de Copii cu ocazia Sfântului Nicolae”, a explicat Luminița Trombițaș.

În prezent, Universitatea Cluj ocupă locul șapte în clasamentul Diviziei A1 cu șase puncte, iar Belor Galați se află pe locul nouă fără niciun punct.

Ultimele Stiri
abonare newsletter