Sport

Cu campioana e prea greu să te lupți. Voleibalistele „U” Cluj au cedat în fața echipei CSM București

Echipa de volei feminin Universitatea Cluj a cedat în fața campioanei CSM București, scor 0-3, după un început de meci promițător.

În etapa a VI-a a Diviziei A1 Feminin, echipa Universitatea Cluj a primit vizita campioanei României, CSM București. Partida dintre cele două echipe a avut loc sâmbătă, 24 noiembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar campioana a câștigat cu 3-0, rezultatele pe seturi fiind 25-21, 25-18, 25-13.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Luminița Trombițaș, a declarat că este mulțumită de prestația fetelor din acest meci și că speră ca Moș Nicolae să vină cu o victorie.
„Eu sunt mulțumită de atitudinea și de prestanța fetelor din primele două seturi și vreau să le felicit. Muncim mult, suntem un grup unit și creștem pe zi ce trece mai mult, iar eu sunt mulțumită de echipa mea. Vom sta în etapa următoare, dar ne vom antrena în fiecare zi deoarece avem un meci important pe 6 decembrie și sper să câștigăm. Îi așteptăm pe suporteri într-un număr cât mai mare la sală ca să ne susțină”, a declarat Luminița Trombițaș, la finalul jocului.


La finalul acestei etape, Universitatea Cluj ocupă locul șapte cu șase puncte, iar CSM București este pe locul secund cu 14 puncte. În etapa a VII-a clujencele vor sta, iar în următoarea etapă, 6 decembrie, vor juca pe teren propriu cu nou-promovata CSU Belor Galați.

De cealaltă parte, echipa de volei masculin Universitatea Cluj a jucat în etapa a VII-a în deplasare cu CS Unirea Dej, unde a cedat cu 0-3 (20-25, 21-25, 15-25) și rămâne pe locul opt cu cinci puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter