Sport

Derby rugby-ist la Cluj-Napoca, Steaua întâlnește echipa din Timișoara în cadrul Cupei României

Echipa de rugby masculin Steaua Bucureşti va întâlni vineri, pe stadionul „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, de la ora 11:00, campioana României, Timişoara Saracens, în semifinalele Cupei României 2018.

Tot în cadrul semifinalelor Cupei României, sâmbătă CSM Bucureşti va juca, de la ora 12:00, pe Stadionul Tineretului din Gura Humorului, contra celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare.

Cele patru echipe s-au calificat în penultimul act al competiţiei după victoriile obţinute în faza sferturilor în weekend-ul trecut.


CSM Ştiinţa Baia Mare s-a impus cu un categoric 57-10 în faţa celor de la SCM Gloria Buzău, în timp ce campioana Timişoara Saracens a câştigat acasă fără probleme meciul cu U Cluj, scor 49-3. Pe stadionul Olimpia din Capitală, deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti, a trecut cu 47-11 de CS Dinamo, iar CSA Steaua s-a impus cu 67-5 în faţa lui ACS Tomitanii Constanţa.

La ediţia 2018 a Cupei României s-au aliniat la start doar echipele din SuperLiga, care s-au confruntat direct în sferturile de finală. Finala se va disputa pe data de 1 decembrie finala.


Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti care în ediţia trecută a câştigat în premieră competiţia după victoria cu 27-26 în faţa celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter