Sport

Victorie pentru voleibalistele clujence cu Dinamo în al doilea meci pe teren propriu

Echipa de volei feminin Universitatea Cluj a reușit să învingă formația Dinamo București în al doilea meci disputat în acest sezon pe teren propriu.

În fața unui public numeros, fetele antrenate de Luminița Trombițaș au reușit să învingă categoric, scor 3-0 (25-23, 25-14, 25-16) formația din București după un început de meci destul de echilibrat.

După 25-23 în primul set, setul secund clujencele l-au început în forță, punctând de cinci ori fără drept de apel al bucureștencelor. Căpitanul echipe oaspete a avut mai multe reclamații de făcut arbitrilor pe fondul mingilor pierdute, acest lucru aducându-i și un cartonaș galben.


Clujencele au rămas montate, și la sfaturile calme ale antrenoarei, au reușit să câștige setul secund cu scorul de 25-14.

Setul trei a rămas în aceeași notă, clujencele punctând cu o serie de mingi scurte la baza fileului dar destul de puternice încât să nu poate fi scose de bucureștence.


Cu această victorie Universitatea Cluj ajunge la două victorii din patru meciuri disputate, ambele victorii înregistrându-se pe teren propriu.

Următorul meci pentru voleibalistele de la Universitatea Cluj va avea loc, în deplasare, în compania formației CSM Târgoviște, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter