Sport

OFICIAL! Bogdan Lobonț este noul antrenor al Universității Cluj

Fostul portar și-a încheiat cariera în vara acestui an, Bogdan Lobonț, este noul antrenor al Universității Cluj și are un obiectiv clar, promovarea în Liga 1. El va prelua banca tehnică după 1 ianuarie 2019.

Noul antrenor vine după ce în urmă cu câteva săptămâni Adrian Falub a fost dat afară de la club în urma rezultatelor slabe și Mircea Cojocaru a fost desemnat antrenor interimar.

Bogdan Lobonț, 40 de ani, este noul antrenor al lui Universității Cluj, echipa de pe locul 5 din liga secundă. Aceasta este prima experiență ca antrenor pentru Bogdan Lobonț.


„FC Universitatea Cluj și Bogdan Lobonț au ajuns la un acord, urmând ca fostul “internațional” să ocupe postul de antrenor principal al echipei noastre începând cu 1 ianuarie 2019. (...) Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene. (...) Noul nostru antrenor va avea în perioada următoare întâlniri, la Cluj, cu jucătorii, actualul staff tehnic și cu cel administrativ. Îi urăm mult succes în noua sa carieră aici, la Universitatea Cluj, și suntem convinși că, împreună, vom face pașii necesari pentru revenirea în elită! Baftă, “Lobby”!”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului Universitatea Cluj.

Bogdan Lobonț care este cunoscut și sub numele de „Lobby” sau „Pisica”, nu deține licență de antrenor dar va fi ajutat de Adrian Iencsi, fostul său coleg de la Rapid. Fostul portar îi va lua locul pe bancă interimarului Mircea Cojocaru, antrenorul pe care Universitatea Cluj îl numiseră după demiterea lui Adrian Falub.


Retras de la echipa națională, Bogdan Lobonț a luat decizia de a reveni în fotbalul românesc! Fostul internațional a acceptat să o preia pe Universitatea Cluj într-un moment destul de greu al echipei. Divizionara secundă se află pe locul 4 în clasament, dar există în continuare șanse reale de promovare. Ardelenii sunt la 3 puncte distanță de liderul Sportul Snagov.

Ultimele Stiri
abonare newsletter