Sport

Cristi Bud, din nou la Mediaş

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/01_ziua/08 bud medias.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Atacantul Cristi Bud a fost împrumutat de CFR Cluj pentru un sezon la Gaz Metan Mediaş.

Bud a venit la începutul anului 2010 în Gruia, unde a avut un retur excelent de campionat, contribuind cu şapte goluri la câştigarea titlului de către CFR. Declinul său a început la startul sezonului 2010-11, când Andrea Mandorlini, tehnicianul de atunci al „feroviarilor“, nu l-a inclus în lotul pentru Liga Campionilor.

Fotbalistul împrumutat la formaţia medieşeană a declarat că speră ca la noua sa echipă să aibă ocazia să bifeze mai multe partide decât la Cluj. Bud e de părere că linia descendentă a carierei sale a început din sezonul trecut, atunci când Mandorlini a decis să nu-l includă pe lista pentru Liga Campionilor. „E important pentru mine acest împrumut, acolo voi avea şansa să joc şi să dau goluri şi doar aşa m-aş putea întoarce la CFR. La Cluj n-am fost folosit destul, nu mi s-a mai dat încredere. Sezonul trecut a început cu mine rezervă şi apoi m-a scos din lotul pentru Liga Campionilor. Mandorlini m-a trecut pe linie moartă şi a adus jucătorii pe care-i ştia el. Meritam să fiu măcar pe bancă în Ligă, chiar dacă nu bifam niciun minut. Titlul a fost meritul echipei, poate am avut şi eu o contribuţie“, a declarat Bud, conform Mediafax.


Bud a venit la CFR tocmai de la Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care a bifat două sezoane şi spune că şi-ar dori să joace din nou alături de brazilianul Eric de Oliveira. „Îl aşteptăm pe Eric la echipă, e un fotbalist foarte bun, ne cunoaştem. Am mai jucat împreună. Acum el ştie ce face, ce-i mai bine pentru el. Am văzut meciul Mediaşului de la Mioveni, dar nu cred că e relevant, având în vedere că nouă ne-au lipsit 4-5 jucători. Sunt convins că ne vom reveni în etapele care urmează“, a mai spus Cristi Bud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter