Sport

Programul Cupei României. ”U” Cluj așteaptă, miercuri, adversara din Giurgiu în timp ce CFR Cluj joacă la Mediaș

Optimile de finală din Cupa României sunt programate în această săptămână și se vor disputa marți, miercuri și joi. Biletele pentru meciul de la Cluj se găsesc deja spre vânzare.

Programul meciurilor din optimile Cupei României cuprinde dueluri extrem de interesante. Marți sunt programate trei partide, cel mai dezechilibrat duel fiind cel dintre Universitatea Craiova, deținătoarea trofeului, și Turris-Oltul Turnu Măgurele, una din cele două formații din Liga a 3-a rămase în competiție.

Campioana României, CFR Cluj, va juca miercuri, de la ora 21:45, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Tot miercuri joacă și Universitatea Cluj, dar și cealaltă echipă din Liga 2 care a ajuns până în optimile Cupei României, CS Mioveni. Adversarele celor două vor fi Astra și Sepsi Sf. Gheorghe.


Biletele pentru meciul de pe stadionul Cluj Arena sunt deja disponibile online, pe fcuniversitateacluj.ro, la standul ”U” Cluj din Iulius Mall Cluj, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi, în ziua meciului, la casele de bilete de la Cluj Arena. Preţurile biletelor este: Tribuna 1, VIP etaj 3 - 40 lei; Tribuna 1, VIP etaj 4 - 30 lei; Tribuna 2 - 15 lei; Peluza 1 - 10 lei. Elevi, studenţi, pensionari - 8 Lei - Tribuna 2.

Ultimele două meciuri din optimile de finală ale Cupei României se dispută joi, 1 noiembrie. Mai întâi este programat AFK Csikszereda - Dinamo, urmând ca duelul care încheie această fază a competiției să fie Dunărea Călărași - FCSB.


Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Programul meciurilor din optimile Cupei României:
Marți, 30 octombrie:
ora 16:30 - AFC Hermannstadt - FC Voluntari
ora 19:00 - Turris-Oltul Tr. Măgurele - U Craiova
ora 21:45 - CSM Politehnica Iaşi - FC Viitorul


Miercuri, 31 octombrie:
ora 16:30 - CS Mioveni - Sepsi Sf. Gheorghe
ora 19:00 - Universitatea Cluj - Astra Giurgiu
ora 21:45 - Gaz Metan Mediaş - CFR 1907 Cluj

Joi, 1 noiembrie:
ora 19:00 - AFK Csikszereda - Dinamo
ora 21:45 - Dunărea Călăraşi - FCSB

Ultimele Stiri
abonare newsletter