Sport

U-BT așteaptă vizita rivalei Steaua

După o pierdere inportnată în FIBA Europe Cup unde nu au pierdut categoric în manșa tur echipa israeliană Ironi Ness Ziona, iar în manșa secundă au reușit o victorie la limită, echipa U-BT cluj, antrenată de Mihai Silvășan, va întâlni în etapa a 3-a a Ligii Naționale formația Steaua București.

Partida dintre U-BT și Steaua va avea loc vineri, 19 octombrie, de la ora 19, la BT Arena din Cluj-Napoca.

În campionatul național, U-BT a reușit două victorii 80-76 cu BCMU Pitești și 90-86 cu BCSCM Timișoara.


Antrenorul principal al echipei U-BT, Mihai SIlvășan, a declarat că își dorește să câștige meciul împotriva cu Steaua și că-i așteaptă pe suporteri să vină în număr mare la meci.
„Jucăm cu vice-campioana României, cu Steaua București, un meci important pentru noi cum sunt, de altfel, toate din Liga Națională, să nu uităm că este principalul nostru obiectiv. Vrem să câștigăm, bineînțeles, nu pornim cu alte gânduri, jucăm pe teren propriu și ne-am pregătit bine toată săptămâna. Probleme de lot nu sunt, toată lumea e aptă. Steaua este o echipă schimbată, din ce am înțeles cu un buget diminuat, au început pregătirea mai târziu, au jucători străini noi pentru campionatul nostru. Vrem să fim profesioniști și să arătăm un baschet de calitate. Întotdeauna meciurile cu Steaua au avut un interes mai ridicat din partea publicului, îi așteptăm și acum să vină în număr mare și să ne susțină. Din păcate, nu pot fi mulțumit de ratarea calificării în FIBA Europe Cup în acest început de sezon, însă asta este situația, rămâne să ne concentrăm pe Liga Națională și pe Cupa României, când va fi cazul”, a declarat Mihai Silvășan.

Prețul unui bilet la acest meci este de 12 lei, elevii și studenții având 50% reducere.


Baschetbaliștii echipei Steaua București vin la Cluj după o deplasare foarte lungă în Danemarca unde au pierdut primul meci din FIBA Europe Cup - ediția 2018/19, disputat ieri. Vicecampioana României a cedat pe terenul lui Bakken Bears, semifinalistă a acestei competiții în sezonul precedent, rezultatul final al partidei fiind de 64-100.

În primul meci din campionat, echipa de baschet Steaua București a debutat cu o victorie în fața formației CSM Oradea, cu scorul de 81-74.


Clasament sezon regulat F1:
1. BC CSU Sibiu 4 puncte
2. U-Banca Transilvania Cluj 4 p.
3. CSM CSU Oradea 3 p.
4. Steaua București 2 p.
5. SCMU Craiova 2 p.
6. Dinamo Știința București 2 p.
7. CS SCM Timișoara 2 p.
8. BCMU Argeș Pitești 2 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter