Sport

România a reușit doar o remiză albă în zece cu Serbia. Contra: „Sunt mândru de cum ne-am descurcat”

Echipa de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 0-0 partida cu Serbia. Tricolorii au jucat repriza a doua cu un om mai puțin pe teren după ce Tamaș a fost eliminat și în clasamentul grupei rămân cele două puncte diferență în avantajul Serbiei.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat a doua repriză în inferioritate numerică, iar oaspeţii au ratat un penalty inainte de pauză.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovic. Arbitrul a arătat punctul cu var, iar lovitura de la 11 metri s fost ratată de Tadic, în minutul 45+1.


Cosmin Contra s-a declarat mulţumit de modul în care fotbaliştii echipei naţionale au evoluat în partida cu Serbia. Chiar dacă n-au reuşit să câştige, ”tricolorii” l-au mulţumit pe selecţioner.
„Eu vreau să-mi felicit jucătorii. Am făcut o repriză din punct de vedere tactic foarte bună, echipa a stat foarte bine în teren. Ei au avut prima ocazie în minutul 41. Noi am avut câteva contraatacuri, aşa a fost strategia. A venit apoi faza din finalul primei reprize, penalty şi eliminare pentru Tamaş. Din ce am vorbit cu Tamaş, el a vrut să degajeze, jucătorul Serbiei a fost un pic mai isteţ, a băgat capul, dar nu ştiu dacă se dă cartonaş roşu dacă nu e vorba de intenţie. Poate fi penalty, dar nu cred că merita roşu. Le-am spus să strângem rândurile şi să încercăm să jucăm pe contraatac. Sunt mândru de cum s-au descurcat jucătorii. Am rezistat. Chiar dacă nu e rezultatul dorit, dar în aceste condiţii ne mulţumim cu această remiză”, a spus Cosmin Contra, la ProTV.

În tribune s-au aflat 48.513 de spectatori. A asistat la meci şi Gheorghe Hagi, alături de Mirel Rădoi, selecționerul României U21.


Imediat după startul jocului, partida a fost întreruptă aproape două minute din cauza fumigenelor şi petardelor aprinse de fani.

Etichete: fotbal romania
Ultimele Stiri
abonare newsletter