Sport

Piloţi Napoca Rally Academy, la Raliul Ţara Bârsei

<p />Napoca Rally Academy (NRA) va participa la Raliul Ţara Bârsei, a şaptea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop“.

Raliul Ţara Bârsei se va desfăşura în perioada 2-3 septembrie, pe lângă Braşov. Team-ul clujean îşi propune ca la finalul acestei etape să păstreze şi să-şi consolideze prima poziţie în clasamentul echipelor. „Suntem concentraţi pe obiectivul cel mai important: titlul la echipe. Suntem pe drumul cel bun, dar încă trebuie să adunăm cât de multe puncte putem, concurenţa este foarte puternică“, a anunţat liderul team-ului clujean, Marco Tempestini.

În ceea ce priveşte evoluţia sa la Raliul Ţara Bârsei, Tempesta le pregăteşte fanilor o surpriză plăcută: va alerga, alături de Dorin Pulpea, pe un Mini John Cooper Works S 2000. „Ne dorim să avem la Ţara Bârsei acelaşi ritm pe care l-am avut la Arad, dar cu un final diferit. Suntem curioşi să vedem ce viteză şi ce ritm vom reuşi să obţinem cu Mini S 2000”, a anunţat Tempesta.


Cel mai bine clasat echipaj NRA în lupta pentru titlu, Bogdan Marişca/Sebastian Iţu, aflat în acest moment pe poziţia secundă a clasamentului general, îşi propune un podium la Ţara Bârsei.

Danny Ungur şi Tony Avram abordează mult mai relaxaţi această etapă pentru că practic tot ce trebuie să facă este să termine raliul pentru a deveni câştigătorii clasei 19 în acest sezon.


Vlad Cosma şi Florin Dorca trebuie să se concentreze pentru a puncta în bătălia clasei 6 şi a maşinilor cu două roţi motrice din campionatul intern. De un rezultat bun au nevoie şi juniorul Florin Tincescu şi navigatorul său, Dan Haţigan, în primul rând pentru moralul şifonat după abandonul de la Arad. Celălalt junior al NRA, Simone Tempestini, îşi doreşte doar să ajungă din nou să piloteze şi să mai înveţe ceva alături de experimentatul său copilot, Lucio Baggio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter