Sport

Meciuri grele în Cupa României pentru echipele clujene. CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu - ”U” Cluj

Universitatea Cluj și CFR Cluj sunt cele două echipe clujene care s-au calificat în optimile de finală a Cupei României. Ele au evitat o întâlnire directă însă vor avea meciuri dificile în următoarea rundă a competiției.

Vineri a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul optimilor de finală a Cupei României, după ce aseară au fost aflate și ultimele două echipe calificate.

CFR Cluj va întâlni echipa antrenată de Mihai Teja, Gaz Metan Mediaș. Cele două echipe s-au întâlnit pe data de 26 august în cadrul sezonului regulat al Ligii 1, unde cele două echipe au remizat, scor 0-0.


Universitatea Cluj va întâlni, pe teren propriu, formația antrenată de Gheorghe Multescu, Astra Giurgiu. Echipa din Giurgiu a trecut în Cupa României de echipa Luceafărul Oradea.

Meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României:
Dinamo - Csikszereda Miercurea Ciuc
FCSB - Dunărea Călăraşi
CS Mioveni - Sepsi OSK
Universitatea Craiova - Turris Turnu Măgurele
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș
Astra Giurgiu - Universitatea Cluj
Viitorul - Poli Iași
FC Voluntari - FC Hermannstadt


Meciurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2018 cu începere de la ora 16:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior.

Meciurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.


Programul meciurilor din Cupa României:
Optimi: 29 octombrie - 4 noiembrie 2018
Sferturi: 25 februarie - 3 martie 2019
Semifinale, manşa tur: 1 - 7 aprilie 2019
Semifinale, manşa retur: 22 - 28 aprilie 2019
Finala: 2 iunie 2019

Ultimele Stiri
abonare newsletter