Sport

Remiză în derby-ul suferințelor. CFR Cluj - FCSB 1-1

Cel mai așteptat meci al etapei a 8-a a Ligii 1, cel dintre echipele CFR Cluj și FCSB, nu a adus nicio răsturnare de situație în clasament, cele două echipe remizând, la Cluj, scor 1-1.

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, la fel cum s-a întâmplat și în toate cele patru meciuri disputate pe parcursul campionatului trecut.

Cu aceeași soartă în ligile continentale, CFR şi FCSB mai au un singur obiectiv, titlul.


Scorul a fost deschis de către jucătorul echipei oaspete, Florinel Coman, în minutul 24, după o eroare uriaşă a lui Lang. După o primă repriză în care s-a jucat pe contre şi ambele echipe au avut ocazii importante, jocul s-a închis imediat după începutul reproizei secunde, atunci când CFR Cluj a reuşit să restabilească egalitatea prin Țucudean. Atacantul clujenilor a mai marcat o dată, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid. După acest gol clujenii şi roş-albaştrii au tot încercat să introducă mingea în plasă însă tradiţia de 1-1 din ultimele partide a fost respectată și de această dată.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce CFR Cluj face 13 puncte şi ocupă poziţia a 5-a în Liga I.


Înainte de acest meci CFR Cluj nu mai câștigase de patru meciuri, în toate competiţiile. Trei înfrângeri şi o singură remiză, 0-0, la Gaz Metan Mediaş, au reușit să obțină în ultimele partide. În ultima etapă disputată în Liga I, înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, CFR Cluj a condus-o pe FC Viitorul până în minutul 86, însă a terminat meciul fără niciun punct obţinut. De înfrângerea surprinzătoare a CFR-ului a profitat principala contracandidată la titlu. FCSB a condus-o şi ea pe FC Botoşani cu 2-0, însă, a terminat la egalitate meciul cu moldovenii şi şi-a mai adăugat un punct în fruntea clasamentului.

Ultimul meci al acestei etape va avea loc între formațiile FC Viitorul și FC Hermannstadt, luni, de la ora 21:00.


CFR Cluj - FCSB 1-1
Marcatori: Țucudean ('48) / Coman ('24)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu
Arbitru: Radu Petrescu // Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu // Rezervă: George Dumitru // Observator: Nicolae Grigorescu


Echipele de start:
CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Males, Djokovic, Bordeianu - Păun, Omrani, Țucudean
Rezerve: Jesus Fernandez - Peteleu, Mureșan, Al. Ioniță, Moutinho, G. Ganea, Tambe. Antrenor: Toni Conceicao

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planic, Al. Stan - L. Filip, Dr. Nedelcu - M. Roman, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - Moruțan, Jr. Morais, Ov. Popescu, R. Rusescu, Teixeira, Man. Antrenor: Nicolae Dică


Clasament Liga 1:
1. FCSB 15
2. Astra Giurgiu 14
3. Sepsi 14
4. Gaz Metan Mediaș 14
5. CFR Cluj 13
6. Dunărea Călărași 12
7. U Craiova 1948 CS 11
8. Poli Iași
9. FC Viitorul 10
10. Dinamo București 10
11. FC Botoșani 8
12. FC Hermannstadt 7
13. Concordia Chiajna 7
14. FC Voluntari 2

Etichete: steaua fcsb cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter