Sport

Arieșul Turda este pregătită pentru noul sezon

Cu jucători care au evoluat în prima ligă, și la Universitatea Cluj, echipa antrenată de Constantin Olariu s-au antrenat intensiv în această săptămână în vederea susţinerii partidei din etapa a doua a Seriei a 5-a, pe terenul celor de la AFC Hărman.

Echipa de fotbal Arieşul Turda nu va avea însă o misiune uşoară în meciul cu echipa braşoveană. După eşecul suferit în etapa inaugurală, în faţa Sănătăţii Cluj, Hărmanul cu siguranţă că vrea să spele ruşinea şi să obţină maxim din jocul cu turdenii de pe malul Arieşului, mai ales că miercuri a înregistrat o nouă înfrângere, 0-2, pe teren propriu, în turul 3 al Cupei Românei, cu FK Csikszededa Miercurea Ciuc.

Mihai Onicaș, fostul jucător al Universității Cluj, a afirmat că ar fi vrut să renunțe la fotbal anul acesta dar că și în somn poate juca în liga a 3-a.
„Eu am vrut să renunț în această vară la fotbal; am fost extrem de supărat după ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Cluj. Am venit la Turda, vrem să obținem rezultate bune, sunt mulți jucători tineri și merită mai mult. Și dacă mă trezesc noaptea din somn, fac față la liga a treia. Nu sunt un jucător de liga a treia, nici de liga a doua, cu siguranță nu vor fi probleme” a declarat Mihai Onicaș.


Valentin Lemnaru se declară dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Cluj.
„Din păcate, nu am putut continua la Universitatea și am căutat o echipă de liga a doua. Dar, cu problemele care sunt, cu lipsa banilor, cu multele minciuni, am ales să vin să joc aproape de casă. Domnul Tothăzan a insistat mult să vin la Turda și am fost primit foarte bine în vestiar.”

Antrenorul echipei turdene, Constantin Olariu,  a pus că îşi dorește să facă un sezon bun şi să obţină rezultate pozitive.
„Vali Lemnaru şi Mihai Onicaş, sunt doi jucători valoroşi cu experienţă, care ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon. Eu îmi doresc ca cei doi să depăşească momentele mai puţin plăcute din viaţa lor sportivă, din punctde vedere psihic”, a declarat Constantin Olariu, tehnicianul turdenilor.
Arieșul Turda va evolua sâmbătă, începând cu ora 17:00, contra celor de la AFC Hărman, meci în care vor debuta Onicaș și Lemnaru.


Altfel, Sticla Arieşul Turda şi-a definitivat lotul pentru prima parte a sezonului Ligii 3.

Lotul Arieșul Turda:
portari: Rareş Pop, Andrei Ioan Ursu, Florin Pasăre, Sorin Miheșan;
fundaşi: Valentin Marcu, Marius Ionescu, Rareş Moldovan, Paul Chiș, Sebastian Indreica, Andrei Cristian Biriș, Virgil Cocoară, Ionuţ Herțeg;
mijlocaşi: Denis Dup, Alexandru Savu, Mihai Onicaș, Răyvan Ititesc, Sebastian Salcău, Răzvan Sălăgean, Cristian Paleoca, Daniel Bria;
atacanţi: Răzvan Tothăzan, Valentin Lemnaru, Adelin Rus, Horaţiu Rus, Bogdan Varodi, Adrian David, Florin Dan.

abonare newsletter