Sport

Contre înainte de meciul CFR Cluj - Dudelange. Echipa din Luxemburg a venit cu tot cu bucătar

Mai sunt doar câteva ore până la returul partidei din play-off-ul Europa League, dintre CFR Cluj și Dudelange, dar atacurile au început deja. Cel puțin în declarații.

Mâine va avea loc, pe stadionul Gruia, meciul retur pentru calificarea în grupe însă până atunci atât oficialii clubului CFR, cât și oficialii clubului Dudelange, au început să reclame probleme cu care s-au confruntat la meciul din Luxemburg.

După ce a fost umilită în tur cu 2-0, CFR vine cu dezvăluiri incredibile.


Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a povestit modul revolător în care campioana României a fost tratată în Luxemburg.
„Am avut conferinţa de presă la care au participat Conceicao cu un jucător. Oana, Tudor şi Alin (n.r. persoane din staff-ul administrativ al CFR-ului) mergeau să vadă terenul şi să discute cu organizatorii de acolo. Trebuia să trimită o maşină, un microbuz. Nu au trimis şi după un sfert de oră intrăm în criză de timp şi am comandat două taxiuri. Asta a fost prima greşeală. A doua, la şedinţă tehnică au sunat că cei care vor merge de la noi la 09:30, Oana (n.r. Oana Sabău, ofiţerul de presă al CFR-ului) poate să confirme şi ei nu au venit, nu a fost nimeni de la 9:30 acolo. Au venit la 10:45 şi a început la 11:00... Şi a mai fost ceva, care mă pune pe gânduri. Era o căldură foarte mare în vestiar la noi şi, când s-a reclamat acest lucru, un reprezentant al lor a spus că nu poate să facă nimic, că este din cauza sistemului şi nu poate să închidă caldură. Era caldură dată ca şi iarna”, a spus Iuliu Mureşan.

Președintele lui Dudelange, Romain Schumacher, se plânge în presa din Luxemburg că ar fi primit mesaje incredibile din partea conducerii clujene.
„N-a fost deloc plăcut. Au început să se comporte ca niște nebuni. Pur și simplu ne-au amenințat, ne-au spus. L-am sunat pe secretarul lor și l-am amenințat la rândul meu că le fac plângere la UEFA. Mărturisesc că nu am nicio încredere în ei. Va trebui să fim foarte atenți. Omologii noștri de la CFR nu prea sunt sociabili. Nici măcar nu dau bună ziua când vin la UEFA”, a spus Romain Schumacher, într-un ziar din Luxemburg, potrivit digisport.ro.


După aceste probleme apărute în meciul tur, cei de la Dudelange au decis să vină la Cluj cu propriul bucătar, care va folosi propriile ustensile, de teamă să nu fie intoxicaţi.

În ceea ce privește partida de mine, Iuliu Mureșan spune că își dorește să se ajungă la penalty-uri pentru ca la final echipa să fie calificată.
„Am avut emoții și la meciul tur, nu trebuia ăs pierdem, dar din păcate s-a întâmplat. Acum, avem o misiune destul de grea pentru noi. Sper să deschidem repede scorul, dar se poate ajunge și în prelungiri și la penalty-uri. La final, vrem să fim calificați în grupe”, a spus Mureșan.


Partida retur din play-off-ul Europa League, dintre CFR Cluj și Dudelange, va avea loc joi, 30 august, de la ora 20, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

abonare newsletter