Sport

Costa anunţă schimbări în echipă pentru meciul cu Sportul

<p><img src="documente/stories/08_august/25_ziua/09 jorge costa - antrenor conf cfr rp 05.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Tehnicianul CFR Cluj e decis să câştige partida cu Sportul Studenţesc, după ce a fost certat de conducere în urma meciului pierdut în faţa Pandurilor.</p>

 

Antrenorul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, portughezul Jorge Costa, a declarat că resimte presiunea, dar spune că-i face faţă şi că va rămâne la CFR Cluj.


Costa nu-şi vede încă în pericol postul de tehnician al echipei clujene după înfrângerea din etapa trecută şi spune că se angajează să câştige următoarea partidă, cu Sportul Studenţesc.

“În toată cariera mea, şi ca jucător, şi ca antrenor, am văzut şi ştiu şi am învăţat suficient de bine care este sorta unui antrenor. Atunci când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus apare presiunea şi cine nu este obişnuit sau cine nu ştie să facă faţă acestei presiuni, poate să-şi schimbe meseria. Îmi asum presiunea care se pune pe un antrenor, de data aceasta pentru că lucrurile nu merg atât de bine, dar stau liniştit şi pot să vă spun că atât eu cât şi jucătorii facem totul ca să câştigăm, inclusiv următorul meci, pe care mă angajez să-l câştig”, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Jorge Costa.


El a adăugat că i-ar părea rău să plece de la CFR Cluj, dar în acelaşi timp s-a declarat convins că nu va pleca, pentru că va câştiga următoarea partidă.

Antrenorul portughez a spus că prin înfrângerea cu 0-2 din etapa trecută, cu Pandurii Târgu Jiu, s-a pierdut tot ce a construit până atunci la echipa clujeană. Vă reamintim că atât patronul Arpad Paszkany, cât şi preşedintele Iuliu Mureşan, au criticat dur prestaţia echipei în meciul cu Pandurii, dând vina în principal pe Costa.


Tehnicianul a mai adăugat că vor fi modificări în lotul echipei şi că lucrul cel mai important e ca jucătorii să-şi schimbe mentalitatea.

“Sportul e o echipă bună şi nu e suficient doar să câştigăm, ci şi să avem personalitate pe teren şi să avem un joc bun”, a mai afirmat Jorge Costa.
CFR Cluj va întâlni mâine, de la ora 20.30, pe teren propriu, echipa Sportul Studenţesc, în etapa a 5-a a Ligii I la fotbal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter