Sport

Costa nu pleacă de la CFR

<p />Antrenorul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, portughezul Jorge Costa, nu-şi vede încă în pericol postul de tehnician al echipei clujene după înfrângerea din etapa trecută şi spune că se angajează să câştige următoarea partidă, cu Sportul Studenţesc.

''În toată cariera mea, şi ca jucător, şi ca antrenor, am văzut şi ştiu şi am învăţat suficient de bine care este sorta unui antrenor. Atunci când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus apare presiunea şi cine nu este obişnuit sau cine nu ştie să facă faţă acestei presiuni, poate să-şi schimbe meseria. Îmi asum presiunea care se pune pe un antrenor, de data aceasta pentru că lucrurile nu merg atât de bine, dar stau liniştit şi pot să vă spun că atât eu cât şi jucătorii facem totul ca să câştigăm, inclusiv următorul meci, pe care mă angajez să-l câştig', a declarat, astăzi, Jorge Costa.
El a adăugat că i-ar părea rău să plece de la CFR Cluj, dar în acelaşi timp s-a declarat convins că nu va pleca, pentru că va câştiga următoarea partidă.
CFR 1907 Cluj va întâlni vineri, de la ora 20,30, pe teren propriu, echipa Sportul Studenţesc, în etapa a 5-a a Ligii I la fotbal.

abonare newsletter