Sport

U Jolidon Cluj şi-a prezentat noile achiziţii

<p /><img src="documente/stories/08_august/24_ziua/09 meci handbal feminin u jolidon - hcm buzau rp 29.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj şi-a prezentat ieri noile achiziţii şi obiectivele pentru sezonul 2011-2012.

Echipa antrenată de Gheorghe Covaciu va porni în noua stagiune cu şapte noi jucătoare în lot, tranferate în această vară.

E vorba despre Adriana Holhoş, Raluca Mihai, Ştefania Florea, Ana-Maria Măzărean, Irina Ivan, Clara Vădineanu şi Oana Bondar. La conferinţa de presă de ieri, antrenorul Gheorghe Covaciu a anunţat şi obiectivele pentru sezonul care va debuta în 3 septembrie. “În acest moment suntem cam la 80% din potenţial, dar se poate şi mai mult. Am început meciurile de pregătire, încercăm să omogenizăm echipa cât mai bine. Obiectivul pentru sezonul următor este acelaşi, clasarea pe locurile 2-5, iar în Liga Campionilor ne dorim calificarea în grupe. Campionatul intern va fi mult mai echilibrat şi cred că ne vom bate pentru locurile fruntaşe cu HC Zalău, SCM Braşov, HCM Roman, CSM Ploieşti, Dunărea Brăila şi Oţelul Galaţi”, a comentat Covaciu. Din lotul de anul trecut va absenta Simona Vintilă, care este însărcinată şi a întrerupt temporar activitatea de performanţă.


În prima etapă a Ligii Naţionale, U Jolidon Cluj va evolua în deplasare, cu Oţelul Galaţi. În Liga Campionilor, vicecampioana României va juca în turul doi al preliminariilor, la turneul din Danemarca, a cărui câştigătoare se va califica în grupele competiţiei. U Jolidon va juca în 17 septembrie cu o echipă venită din turul I, al cărei nume îl va afla la începutul lunii viitoare, câştigătoarea urmând să joace finala grupei I, cu învingătoarea din disputa Viborg HK-Rostov Don, în 18 septembrie.     Mediafax

abonare newsletter