Sport

CFR Cluj, învinsă de Pandurii Târgu Jiu

<p />Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, luni seara, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Pandurii Târgu Jiu, în etapa patra a Ligii I, înregistrând a doua înfrângere consecutivă în actualul sezon.

Golurile au fost marcate de Lemnaru şi Cardoso. Lemnaru a deschis scorul în minutul 40, când a reluat cu capul din 4 metri, după o respingere greşită a lui Fernandes. Cardoso a marcat tot cu capul, din interiorul careului, în minutul 73.

Pentru Pandurii au jucat Mingote - Viera, Chiricheş, Cardoso, Vlad - Băcilă (Brata '87), Pintilii, Voiculeţ (Cristea '89), Vranjes - Lemnaru (Al. Grigoraş '90+5), Stromajer.


Pentru CFR Cluj au intrat pe gazon Fernandes - Jose Lionn, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Mureşan, Renan, Bastos, Ronny (Kone '71) - Kapetanos (Bud '70), Sougou (De Zerbi

Cartonaşe galbene au primit Stromajer '68 / Sougou '5, Kapetanos '32, Mureşan '50, N. Diogo '88


La meci au asistat aproximativ 8000 de spectatori.

CFR Cluj a pierdut şi meciul din etapa precedenta, scor 0-2 cu Gaz Metan Mediaş.


În acest meci a debutat la Pandurii şi fiul tehnicianului Petre Grigoraş, Alexandru, în vârstă de 22 de ani.

După meci, antrenorul formaţiei din Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că înainte de meciul cu CFR Cluj s-ar fi mulţumit şi cu un egal, dar a apreciat că victoria este foarte importantă şi preţioasă, relatează Mediafax. “A fost un meci cu angajament total şi felicit toată echipa pentru evoluţie şi angajament. (…) Mă aşteptam la un meci foarte greu şi chiar am spus că m-ar mulţumi şi un egal cu toate că nu sunt adeptul jumătăţilor de măsură, vreau ori totul ori nimic. Dar văzând primele trei etape am considerat că dacă vom juca la un nivel ridicat vom putea obţine un punct sau poate chiar victoria. A fost victorie şi a fost o victorie importantă şi preţioasă şi nu multe echipe vor câştiga cu CFR Cluj. CFR e o echipă foarte bună”, a spus Grigoraş.

abonare newsletter