Sport

A început amenajarea Sălii Polivalente pentru meciul de tenis România – Elveţia din FedCup

Amenajarea suprafeţei de zgură a început, vineri, la Sala Polivalentă, unde se vor disputa meciurile România – Elveţia din FedCup, din 21-22 aprilie.

“Încep pregătirile în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru meciul de tenis feminin România - Elveția, din cadrul Fed Cup, pentru a accede în primele 8 echipe ale lumii, Grupa Mondială. Infrastructura Sălii Polivalente, și anume pardoseala demontabilă, permite desfășurarea meciului fie pe zgură, fie pe suprafață hard”, a scris primarul Emil Boc pe Facebook.

Suprafaţa de joc a prins contur, zgura fiind tasată cu utilaje specifice.


Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În 18 aprilie va avea loc conferinţa de presă oficială, iar în 20 aprilie tragerea la sorţi.

Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate în echipa de FedCup a României pentru meciul cu Elveţia din barajul pentru Grupa Mondială.


Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter