Sport

Falub, după înfrângerea cu CFR Cluj II: "U Cluj nu are derby cu echipa a doua a CFR-ului"

Universitatea Cluj a pierdut derby-ul cu CFR Cluj 2 şi a ratat şansa de a se distanţa la 10 puncte de principala urmăritoare în fruntea Ligii a III-a.

Dodoi a realizat o dublă pentru CFR, Goga a redus din diferență (minutul 53).

“Sunt bucuros de victorie, băieţii au făcut un meci bun. Cred că am dominat şi puteam marca mai multe goluri. Avem o echipă tânără, ăsta este şi scopul pe care îl avem aici, de a creşte copii tineri pe care să-i luăm la prima echipă”, a declarat managerul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara.


 

“Sper că glumiţi. Noi nu avem derby cu echipa a doua a lui CFR. Am pierdut un meci, o dată la 15-20 de meciuri se întâmplă un accident. Nu-i nimic, obiectivul nostru este să promovăm, nu să câştigăm toate meciurile. A fost un accident care nu se va mai întâmpla. Am pierdut pentru că nu am avut starea de spirit necesară. Am jucat şi pe un teren prost şi e greu să te motivezi. Dar asta nu scuză cu nimic evoluţia noastră. Aici s-a făcut diferenţa, la cine a vrut mai mult să câştige meciul acesta”, a spus Falub, antrenorul Universității. 


 

“Învăţăm foarte multe lucruri. Echipa până acum s-a comportat exemplar, a făcut meciuri bune, în proporţie de 95% e promovată. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, dar ei au reuşit să folosească foarte bine contraatacul. Cred că a fost un meci de nivelul Ligii a II-a, cu atitudine, ritm, sportivitate”, a menţionat şi Sabău.


 

Fostul antrenor crede că lipsa fanilor a fost decisive în jocul dintre cele două rivale locale. “Suporterii ne-au lipsit azi. Nu doar pentru noi, dar pentru orice echipă fanii. Ei ne ajută foarte mult să avem ritm, ne motivează foarte mult, iar lipsa lor a contat. Mergem înainte, nu am ce să le reproșez jucătorilor”, a adăugat Sabău.


Universitatea Cluj conduce Seria 5 a Ligii a 3-a, cu 47 de puncte, 7 mai mult decât Industria Galda de Jos. Formația clujeană va joca împotriva Sănătății Cluj în următoarea etapă.
Primul “11” aliniat de ”U” Cluj în partida cu CFR 2 a arătat astfel: Dinu – Takacs (72, Chiș), Abrudan (78, Lemnaru), Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene (57, Ursu), Hațiegan (52, Hordouan).

Ultimele Stiri
abonare newsletter