Sport

Antrenamente intense pentru tricolori

Echipa naţională a României a susţinut marţi un antrenament pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Selecţionerul Cosmin Contra a avut la dispoziţie pentru prima dată întregul lot de jucători convocat pentru amicalele cu Israel şi Suedia. La şedinţa de pregătire, care a durat aproximativ 90 de mine, au fost prezenţi toţi cei 26 de jucători pe care Contra îi are la dispoziţie pentru aceste două partide.

 


Antrenamentul s-a desfăşurat la Ploieşti pentru a menaja suprafaţa de joc de la Mogoşoaia, care va găzdui meciuri din turul de elită al Campionatului European Under-19, începând de miercuri.

O parte dintre jucătorii naţionalei de seniori au participat şi luni după-amiază la o şedinţă de pregătire pe un teren sintetic acoperit din apropierea Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia.


După un antrenament cu toţi jucătorii în sala de forţă, staff-ul naţionalei a condus şi o şedinţă de pregătire pe teren. Din cauza condiţiilor meteorologice, antrenamentul la care au participat 12 jucători, s-a desfăşurat pe un ''sintetic'' acoperit.

 


Tricolorii pregătesc primele jocuri de pregătire din 2018, ei urmând să întâlnească reprezentativa Israelului, pe 24 martie, de la ora 20,00, în deplasare, la Netanya, şi selecţionata Suediei, pe 27 martie, de la ora 21,30, la Craiova, pe stadionul "Ion Oblemenco".

 


Pentru aceste prime jocuri ale anului, selecționerul Cosmin Contra mizează pe următorii jucători:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)


Fundași: Romario Benzar (FCSB, 10/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 1/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0), Nicușor Bancu (CS U Craiova, 1/0)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 40/1), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 0/0), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5), Dennis Man (FCSB, 0/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 13/1), Alexandru Mitriță (CS U Craiova, 0/0), Constantin Budescu (FCSB, 8/4)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 21/6), George Țucudean (CFR Cluj, 2/0).

 

abonare newsletter