Sport

Fotbal: Lupescu și-a depus dosarul de candidatură la alegerile pentru FRF

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu şi-a depus, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, dosarul de candidatură la alegerile pentru preşedinţia FRF programate la 18 aprilie la Casa Fotbalului.

de candidatură la alegerile pentru preşedinţia FRF programate la 18 aprilie la Casa Fotbalului.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala României. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv", a anunţat Lupescu pe contul personal de Facebook.


Principalul contracandidat al său la alegeri, actualul preşedinte Răzvan Burleanu, şi-a depus dosarul de candidatură la 1 martie. Până în prezent şi-au mai anunţat intenţia de a candida foştii fotbalişti Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu. Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00. Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru şefia FRF din 18 aprilie.

Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.


Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Etichete: fotbal ionut lupescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter