Sport

Nuno Claro: “Huiduielile fanilor nu mă afectează”

<p /><img src="documente/stories/08_august/18_ziua/09 nuno claro.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />“Sunt lucruri normale în viaţa de fotbalist”, spune portarul feroviarilor, care a fost huiduit după ce a primit două goluri în meciul cu Gaz metan Mediaş.

Portarul echipei CFR Cluj, Nuno Claro, speră să se împace cu fanii, care l-au huiduit la fiecare atingere de balon, după ce a primit două goluri în meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a III-a a Ligii I.

Portarul portughez a adăugat că nu e deranjat de tratamentul la care a fost supus de către suporteri, deşi aceştia au iniţiat chiar şi o petiţie on-line prin care cer conducerii să renunţe la serviciile sale.


“E normal ca suporterii să fie supăraţi, nu neaparat pe mine, ci pe întreaga echipă, deoarece am jucat foarte slab cu Mediaşul. Nu ştiu nimic despre acea petiţie a fanilor. Oricum, huiduielile lor nu mă afectează, sunt obişnuit cu aşa ceva şi, până la urmă, sunt lucruri normale în viaţa unui fotbalist. Cu Gaz Metan nu am stat deloc bine în teren şi am pierdut. Întrebaţi antrenorul dacă mai are nevoie de un portar”, a spus Claro.

Portarul a lăudat achiziţionarea mijlocaşului Pedro Celestino, care a semnat ieri un contract valabil pentru următorii trei ani cu gruparea clujeanuă. “Celestino e un jucător pe care îl cunoaştem şi sperăm să facă treabă cât mai bună la CFR. Mai există cale de împăcare cu suporterii, ceea ce fac ei sunt lucruri de moment. Postul de portar e esenţial pentru o echipă, dar şi cel mai greu. Orice greşeală e mai vizibilă decât a unui jucător de câmp. La Târgu-Jiu mergem să câştigăm”, a mai spus portughezul.


Nuno Claro este susţinut şi de colegii săi din apărare. Nuno Diogo a declarat că, din punctul său de vedere, echipe se simtă în siguranţă cu Claro în poartă. “Am uitat cu toţii eşecul cu Mediaşul şi ne gândim la partida de la Târgu-Jiu pe care vrem să o câştigăm. Suntem un grup unit şi il susţinem cu toţii pe Nuno Claro. Ne simţim sută la sută siguri cu el în poartă. Nu trebuie să ne afecteze reacţiile publicului, treaba noastră este să jucăm fotbal”, a spus şi fundaşul central, citat de Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter