Sport

Cu cine joacă „U” Cluj la inaugurarea „Cluj Arena”?

<p><img src="documente/stories/08_august/05_ziua/03-santier stadion cluj arena rp 16.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Negocieri cu Kuban Krasnodar şi IFK Goteborg pentru meciul de inaugurare a "Cluj Arena".</p>

Finanţatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute, pentru Mediafax, că negociază cu cluburile Kuban Krasnodar şi IFK Goteborg pentru un meci amical pentru data de 11 octombrie, cu care să inaugureze noul stadion „Cluj Arena”.

Walter a explicat că şi-ar dori să joace cu formaţia din Krasnodar, deoarece acolo antrenează Cristian Pojar, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a Universităţii. Pojar este secundul lui Dan Petrescu la Kuban.


„Am purtat discuţii cu Kuban despre acest meci, în proporţie de 70-75 la sută ne-am înţeles. Rămâne să mai punem la punct detalii. Cristi Pojar este foarte iubit de către fanii noştri şi ar fi ceva special şi pentru el. Purtăm discuţii şi cu cei de la Goteborg, urmează să vedem ce se va «bate în cuie». Am discutat şi cu Alin Tişe (n.r. - preşedintele Consiliului Judeţean Cluj) şi am stabilit ca partida să aibă loc pe 11 octombrie. Mai erau şi alţi adversari pe listă, însă nu ne-am pus de acord ca şi program. În zilele următoare vom anunţa oficial”, a spus Florian Walter, citat de Mediafax.

abonare newsletter