Sport

Costa: „Gaz Metan este o echipă bună“

<p />Antrenorul CFR-ului, Jorge Costa, apreciază că elevii săi nu vor avea o misiune uşoară în meciul din această seară cu Gaz Metan Mediaş.<img src="documente/stories/08_august/12_ziua/09-jorge costa - antrenor conf cfr rp 06.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />

Tehnicianul „feroviarilor“ (foto) a declarat că medieşenii formează o echipă puternică, în ciuda rezultatelor din primele două etape. Gaz Metan a pierdut primele două meciuri jucate în sezonul în curs al Ligii 1, 1-2 cu FC Braşov şi 0-5 cu Dinamo, în timp ce CFR Cluj a câştigat cu 2-0 meciurile cu Astra şi FCM Târgu Mureş. „Gaz Metan este o echipă foarte bună, chiar dacă au început campionatul cu două înfrângeri, să nu uităm că joacă în cupele europene. Pentru mine este important să ştiu că elevii mei sunt pregătiţi, astfel putem câştiga partida“, a declarat portughezul de pe banca CFR-ului.

Pentru meciul cu Gaz Metan, Jorge Costa nu se poate baza pe brazilianul Weldon, care nu şi-a rezolvat problemele cu Benfica Lisabona, fosta sa echipă şi nici pe Roberto De Zerbi, care a fost accidentat şi nu este refăcut complet. Ar putea reveni însă în primul 11 Emmanuel Kone, care s-a pregătit normal, alături de colegii de echipă.


Meciul dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş se va juca astăzi de la ora 20.30 pe stadionul din Gruia, va fi transmis în direct de GspTv.

Arbitrajul va fi asigurat de o brigadă condusă de centralul Marius Avram din Bucureşti. Toti azi, se va mai juca în Liga 1 meciul dintre CS Mioveni şi Astra Ploieşti, de la ora 18.30 (DigiSport). Mâine vor avea loc partidele Dinamo – Pandurii ( ora 19.00 DigiSport), Petrolul – Rapid (20.15 Dolce Sport) şi Concordia Chiajna – FC Vaslui (21.30, DigiSport).

abonare newsletter