Sport

Baschet: Echipele Universității joacă Cupa României la Sfântu Gheorghe

Arena Sepsi din municipiul Sfântu Gheorghe va găzdui turneele Final 8 ale Cupei României la baschet, atât la masculin, cât și la feminin.

În sferturile turneului feminin, Sepsi-SIC, campioana en titre, va întâlni vicecampioana Universitatea Cluj. În sferturi la masculin, U-BT e va duela cu FC Argeș Pitești.

”Noua Arena Sepsi multifuncțională ne permite să găzduim evenimente de prestigiu. Este o oportunitate pentru noi că putem găzdui Cupa României la baschet feminin și pe lângă aceasta și Cupa României la baschet masculin. Sunt sigur că locuitorii orașului vor participa la ambele evenimente sportive. Este o deosebită plăcere pentru noi că jucătorul Kuti Nandor, sportiv din Sfântu Gheorghe, jucător al echipei Universitatea Cluj, va putea juca în orașul său natal.” a declarat managerul echipei Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, Rusz Istvan.


ACS Sepsi-SIC a fost singurul club de baschet feminin care a depus la Federația Română de Baschet o solicitare de organizare a acestei faze finale a Cupei României, iar la baschet masculin niciun club nu a dorit să organizeze turneul.

Cupa României la masculin se va juca în perioada 10-13 februarie, iar turneul final feminin va avea loc în intervalul 23-25 februarie. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter