Sport

Voleibaliştii pregătesc noul sezon

<p />Echipa de volei masculin a Universităţii Cluj a început în această săptămână pregătirele pentru sezonul competiţional 2011-12.

La primul antrenament susţinut sub comanda tehnicianului Bogdan Tănase s-au prezentat 14 voleibalişti, printre care şi fraţii Ghimeş, Bogdan Bratosin şi Ionuţ Badea, sportivi care au participat în această vară la mai multe turnee de beach-volley.

Antrenorul „studenţilor“ a declarat că până vineri se va definitiva lotul cu care „U“ Cluj va aborda noul sezon. „Am început oficial pregătirea cu tot lotul de 14 sportivi. Până vineri se va definitiva lotul, dar sper să rămânem în aceeaşi formulă“, a declarat Bogdan Tănase.


În aceasta pauza intercompetiţională Universitatea Cluj s-a despărţit de Dănut Mititelu, care a plecat la Baia Mare, Ionuţ Rus, care a semnat cu SCMU Craiova şi de Daniel Pop, care a plecat la Unirea Dej. În schimb au venit la echipă Vasile Adrian Gagea, care a activat în ultimele trei sezoane la Unirea Dej şi Mihai Tiboacă, care a venit de la Dacia Buzău, formaţie din eşalonul secund..

Voleibaliştii clujeni vor continua pregătirea pentru noul sezon competiţional pe plan local, urmând să joace luni, 15 august, un amical cu formaţia din Câmpia Turzii, iar la sfârşitul lunii un alt joc de pregătire cu Remat Zalău. În perioada 6-12 septembrie, elevii antrenaţi de Bogdan Tănase vor fi gazdele Turneului Final al Cupei Balcanice.


În prima etapă a Diviziei A1, voleibaliştii de la „U“ Cluj vor juca acasă cu Steaua Bucureşti, în data de 1 octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter