Sport

”U” Cluj se pregătește de meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj o va întâlni, pe teren propriu, miercuri, de la ora 17:30, pe formația HCM Râmnicu Vâlcea.

Handbal ”U” Cluj Handbal ”U” Cluj

Prezent la conferința de presă, tehnicianul echipei clujene, Alin Bondar a declarat: ”Plecăm poate cu șansa a doua în acest meci. Zic poate, pentru că totuși este un meci pe teren propriu și știu că vom avea în tribună suporterii, care totodată așteaptă de la noi mult și eu îmi doresc ca la acest meci să jucăm atât pentru noi cât și pentru lumea din sală. Îmi doresc foarte mult să schimbăm de la meci la meci, abordarea. Aici este un grup bun, dar este un grup care nu mai crede atât de mult în el, iar eu îmi doresc să depășim cele 30 de minute de la Bistrița și să reușim să facem cât mai repede un meci bun întreg. Fetele pot, eu le-am văzut la antrenament, știu de ce sunt în stare, și eu sunt încrezător. Sper că echipa la ora meciului să fie plină de ele, cu dorință și cu bucurie și să reușim să ieșim din acest impas.”

După demisia lui Adrian Popovici, Alin Bondar a preluat echipa de handbal feminin Universitatea Cluj. Tehnicianul știe ce înseamnă spiritul Universității deoarece a evoluat timp de un an și jumătate la echipa clujeană, în sezonul 2010-2011. Prima echipă antrenată de Bondar a fost Corona Brașov, formație cu care a reușit să cucerească medalia de bronz la junioare II.


Bondar a mărturisit ce semnifică pentru el acest mandat la ”U” Cluj: ”Pentru mine acest mandat la echipa Universității este o provocare, eu așa cum am și spus, atunci când mi s-a propus această echipă, nu am ezitat. Pentru mine este un pas înainte, îmi doresc foarte mult și cred că voi reuși. Am încredere foarte mare în mine și în fete, pe foarte multe dintre ele le cunosc de foarte mult timp, știu de ce sunt în stare, le trebuie doar puțină șansă. Și eu consider că nu trebuie să gândim negativ. Avem nevoie de puncte și asta nu este o joacă.”

Universitatea Cluj nu trece printr-o perioadă bună, echipa este pe locul 12 în clasament cu doar 3 puncte.


Întrebat despre lot, tehnicianul a mărturisit ceva inedit: ”Lotul de jucătoare nu este suficient, dar eu zic că nu trebuie să ne gândim la asta, nu se întâmplă nimic la ora de începutul a jocului dacă noi ne-am antrenat în 16 sau în 14, tot trebuie să intrăm pe teren, tot trebuie să găsim soluții, tot trebuie să adunăm puncte. Ne dorim să mai vină jucătoare printre noi dar din păcate acesta este lotul și nu trebuie să mai găsim scuze și să ne plângem.”

HCM Râmnicu Vâlcea a obținut a treia victorie consecutivă în Liga Florilor. În urma acestor rezultate extrem de pozitive, formația a urcat pe locul 4 în clasament, cu 9 puncte.


”Cu siguranță moralul lor este ridicat. Dar pentru ele în acest meci va exista un disconfort, legat de faptul că joacă în deplasare și noi trebuie să profităm de acest lucru. Mi-aș dori foarte mult ca spectatorii care vin la acest meci să înțeleagă că echipa trece printr-o perioadă grea, și să ne ajute cât pot ei”, a adăugat Alin Bondar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter