Sport

Gică Popescu: ”Petrescu avea probleme de sănătate, nu luase vizita medicală în Anglia”

Gică Popescu a fost colegul de cameră a lui Dan Petrescu, iar recent a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confrunta fostul mare jucător.

”Petrescu e cel mai strâmb jucător! El nu luase vizita medicală în Anglia, a semnat antrenorul ca să poată să-l transfere! Ăla e profesionistul! Ani de zile, stretching câte 40 de minute înainte şi după antrenament. Apă plată tot timpul la el, dietă atentă. Avea probleme cu stomacul, cu şoldul, cu picioarele, cu gâtul. Da' cu ce n-a avut probleme! Şi a făcut performanţă la cel mai înalt nivel doar pe seriozitate! D-aia face şi acum rezultate, ca antrenor e cum a fost ca jucător", a spus Gică Popescu pentru GSP.

"Mă teroriza cu stretchingul! A învățat în Italia să facă posturi, îl găseam seara în cameră cu picioarele pe pereți. Impresionant! Calități fizice n-a avut. Poate nu înțelegeți: el avea probleme medicale mari! El nu poate nici acum să-și țină picioarele drepte, că are un picior mai mare și unul mai mic, șoldurile cu probleme... Gâtul! Cum bea un pahar cu apă rece sau sufla vântul mai tare, i se umflau amigdalele. Un om incredibil de serios!", a mai spus Gică Popescu.


”D-aia le spun copiilor: ăla a triumfat împotriva tuturor problemelor medicale și voi aveți o mie de ghete într-o mie de culori... Înnebunesc când îi văd cu coloratele alea în picioare! Noi și acum, la Legendele Barcelonei, intrăm cu ghete negre. Jumătate dintre noi avem ghete clasice, World Cup, negre cu dungi" a mărturisit Popescu.

abonare newsletter