Sport

Olimpia Cluj merge în Suedia cu gândul la calificare

Miercuri, 11 octombrie, ora 20:00, formația clujeană va juca meciul retur cu Rosengard.

Echipa a fost învinsă în meciul tur, pe Cluj-Arena, cu scorul de 0-1.

Ioana Bortan, căpitanul echipei din Cluj-Napoca, a mărturisit pentru Monitorul de Cluj: ”Am venit în Suedia cu gândul la calificare! Între acesta dublă cu Rosengard am avut etapa în campionat, nu am avut prea mult timp să schimbăm ceva, în schimb știm foarte bine ce avem de făcut pentru a câștiga! Emoții sunt că pentru fiecare meci dar suntem deja la o anumită maturitate în care știm cum să le facem față.”


”Calificare? Un vis împlinit!”

Întrebată despre lot, Bortan (28 de ani) a mărturisit: ”În mare parte suntem același lot ca și la meciul tur, sunt câteva probleme medicale care sperăm să fie rezolvate până la ora meciului!”


”Mereu ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în Champions League, o calificare mai departe ar însemna atingerea obiectivului, iar personal încă un vis împlinit” ne-a mărturisit Ioana, înainte de meci.

”Ne dorim și câștigarea campionatului”


Olimpia Cluj își continuă parcursul excelent și în campionat ”Sigur că ne dorim câștigarea campionatul în fiecare an deci da rămâne un obiectiv important.” Până la momentul actual, Olimpia Cluj are   doar victorii în sezonul actual. Ultima dată au reușit să o învingă pe formația Vasas Femina cu scorul de 1-0, Lavinia Boandă a înscris golul victoriei în minutul 85. Pe data de 15 octombrie, Olimpia Cluj va primi vizita celor de la ASA Târgu Mureș, de la ora 11:00.

 


FC Rosengard are 10 titluri de campioana și a fost vicecampioana Suediei de 11 ori. Formația a câștigat și ultimele doua ediții ale Cupei Suediei. Vara aceasta a pierdut jucătoare importante precum Marta și Lieke Martens, iar în schimbul lor le-a adus pe Anja Mittag, Carolin Seger și Jenna Hellstrom.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter