Sport

Becali își dorește să scape de Dan Petrescu din Liga I

Finanțatorul FCSB-ului își dorește ca Dan Petrescu să plece la echipa națională, în cât consideră că formația clujeană nu s-ar descurca la fel de bine fără el.

”Sincer, dacă vorbesc interesat, aș alege Petrescu, ca să scap de el. Dacă vorbesc neinteresat, dar în interesul echipei naționale, l-aș alege pe Zenga. Mie mi-a spus Mirel Rădoi că a fost cel mai bun antrenor al lui, după aia Oli (n.r. - Cosmin Olăroiu). Așa mi-a zis Mirel, dacă recunoaște bine, dacă nu, să fie sănătos. Zenga nu este străin. El este român, că e condus de femeie. Și când ești condus de femeie româncă, înseamnă ca ești român. Glumesc.”, a mărturisit Becali, la Pro X.

”Arbitrajul greșește doar în favoarea CFR-ului”


Întrebat de nemulțumirile lui Petrescu în legătura cu arbitrajul, Becali a declarat: "Eu am văzut că Dan Petrescu e nemulțumit că i-a dat (n.r. - împotriva CFR-ului) un 11 metri la 2-0 și se putea ca el, Dan Petrescu, să fie egalat și să piardă puncte, îți dai seama? Lui trebuia să i se mai dea încă un 11 metri. N-a fost mulțumit cu un 11 metri și un roșu luat gratuit, el, Dan Petrescu. Mai trebuia să-i de unul lui, să facă 3-0. Cum adică să-i dea 11 metri Craiovei și să fie posibil să piardă el puncte? Noi, de vreo doi ani, tot suntem furați de arbitri, nu se mai poate așa, ca Steaua să fie furată la infinit. Și eu cred că nu sunt greșeli întâmplătoare de arbitraj în favoarea CFR-ului. Se mai greșește câteodată, dar trebuie să greșească și împotriva ta. Dar așa, numai în favoarea lor?"

Războiul dintre CFR și contracandidatele continuă


FCSB, CS U Craiova şi Dinamo sunt echipele care au pus presiune pe clujeni pe care i-au acuzat că sunt ajutaţi de arbitrii. Iuliu Mureșan a fost extrem de deranjat de cele spuse: "Am văzut că pe unii nu-i interesează că îşi pierd meciurilor, ci au treabă cu noi şi se bucură dacă pierdem noi meciurile. Iar dacă li se pare că arbitrul a greşit, fac imediat mare tam-tam. Este o invidie şi o ură împotriva noastră în ultimii ani, de când am fost campioni de mai multe ori şi am câştigat 9 trofee. Şi acum, oamenii simt că putem lua al 10-lea trofeu şi încep să-şi ia măsuri.”  

CFR Cluj este pe primul loc în clasament cu 22 de puncte. Formația clujeană va juca împotriva formației Concordia Chiajna (locul 12), duminică 17 septembrie, în deplasare, de la ora 18:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter