Sport

La Chiajna, Miriuță își dorește jucători de la CFR

Fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuță a semnat cu echipa din Liga 1, Concordia Chiajna.

Antrenorul este pus pe treabă, drept dovadă a organizat deja următoarele transferuri pentru actualul sezon. Pe lista alcătuită se regăsesc și jucători de la fosta sa echipă, CFR Cluj.

”Am venit cu mare încredere la Chiajna. Aseară am stat cu domnul președinte până pe la 3 noaptea. Am discutat cu domnul președinte până pe la 3 noaptea. Am discutat cu domnul primar, mi-am spus și eu doleanțele mele. Dânsul a înțeles foarte bine. Ne dorim performanțe. Vor veni niște jucători și vom completa lotul. Probabil vor veni și jucători de la CFR, dar până nu sunt sigur nu pot spune.” a declarat Miriuță la conferința de presă.


Miriuță va debuta la Chiajna, sâmbătă, împotriva formației CSU Craiova. ”Meciul cu CSU va fi unul dificil, dar nu vom fi o pradă sigură. Voi încerca în aceste trei zile să-i capacitez pe băieți. N-am avut timp să vorbesc cu Dan Alexa, dar îl voi suna, pentru că-l apreciez. La această echipă avem niște tineri buni. Sunt adeptul lor, voi promova și tineri pentru că așa e frumos, să dăm șanse copiilor să ajungă fotbaliști.” a mărturisit Vasile Miriuță.

Tehnicianul își va întâlni fosta echipă, CFR Cluj, pe data de 16 septembrie, la Chiajna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter