Sport

CFR și Dinamo pun la cale schimbul verii?

Formațiile CFR Cluj și Dinamo sunt aproape să concretizeze schimbul Nistor-Nascimento.

În urma acestei mutări, fotbalistul Dan Nistor ar ajunge în curtea feroviarilor, iar Nascimento ar îmbrăca tricoul dinamoviștilor.

Președintele clubului, Iuliu Mureșan nu a negat că există discuții: ”Nu pot să spun în ce măsură se va face transferul lui Nistor. Pot să spun că au fost niște discuții în acest sens, noi stăm în același Hotel cu Dinamo.”


”Se discută încă. A fost o discuție deoarece noi stăm în același hotel cu Dinamo, aici în cantonamentul din Slovenia. Cosmin Contra vrea un jucător de picior stâng pentru că nu are, a plecat Antun Palic, și el a recunoscut că îi place de Nascimento. Dar de aici până să se finalizeze totul mai este. Nouvier nu mai este luat în calcul în acest schimb. Nistor este un jucător care are o experiență foarte bună, poate să joace pe mai multe poziții, și noi asta căutăm. Contra, de asemenea, simte că Nascimento este un jucător care poate să-l ajute. Fiecare antrenor știe de ce jucător are nevoie. Pentru salariul lui Nistor nu ar fi o problemă. Nascimento nu a vrut să meargă la Astra din mai multe motive, este complicat, fiecare jucător are condițiile lui Dan Petrescu joacă într-un anumit sistem, iar Nascimento nu se încadrează.” a declarat Bogdan Mara pentru digisport.

Formația CFR Cluj se întoarce vineri, 7 iulie, din Slovenia.

abonare newsletter