Sport

România pierde dramatic în fața Poloniei

Înfrângere cu repetiție pentru ”tricolori” care în noiembrie 2016, la București, au fost învinși de același Robert Lewandowski, punctul forte al Poloniei.

 

În meciul de azi de la Varșovia, Lewandowski a deschis scorul din penalty în minutul 29 după ce Cristi Săpunaru a făcut o gafă mare în propriu careul. Lucrurile, însă au devenit mai complicate după al doilea gol a lui Lewandowski din minutul 57, la câteva minute de la debutul actului secund.


Săpunaru nu a fost singurul care faultat în careu, Toșca i-a urmat exemplul iar Polonia a primit un nou penalty executat de același Lewandowski care a reușit un mare ”hattrick” în această seară. Bogdan Stancu a marcat singurul gol al României din acest meci în minutul 77 printr-un șut de la distanță deviat.

Golul lui Stancu, însă a fost mult prea puțin pentru a învinge liderul din Grupa E.


Întrebat de o posibilă demisie după aceste rezultate groaznice, tehnicianul României Christoph Daum a declarat pentru Digisport: ”Nu știu de ce sunt întrebat de asta. De plecat, plec la Cluj. Da de ce să părăsesc naționala? Toată lumea îmi spune în București să rămân.”

Selecționata României va disputa pe data de 13 iunie o partidă amicală la Cluj-Napoca împotriva formației Chile.


Iar următorul meci al ”tricolorilor” din preliminarii va avea loc pe data de 1 septembrie, la București, împotriva Armeniei. La momentul actual, România este situată pe locul 4 în Grupa E, cu doar 6 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter