Sport

Adio cupe europene! CFR Cluj rămâne în insolvenţă

Echipa din Gruia ar fi trebuit să iasă din insolvenţă până la data de 31 mai, pentru a putea participa în cupele europene din sezonul 2018-2019. Decizia luată de instanţă îi obligă însă pe ardeleni să mai aştepte cel puţin doi ani, informează stiridesport.ro.

Conform sursei citate, reprezentanţii clubului au făcut deja apel la această decizie, iar dosarul va fi judecat de un alt magistrat, la o instanţă superioară în perioada imediat următoare.

Soluţia instanţei din 23 mai: "Admite excepţia autorităţii de lucru judecat ridicată de instanţă din oficiu. Respinge cererea administratorului judiciar „RTZ & Partners” SPRL de închidere a procedurii de reorganizare a debitorului F.C. CFR 1907 CLUJ SA, pentru autoritate de lucru judecat. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, apel care va fi depus la Tribunalul Specializat Cluj. Stabileşte termen în vederea verificării stadiului procedurii pentru data de 27 iunie 2017, ora 11, sala 102. Pronunţată în şedinţă publică din 23.05.2017".


În acest context, există posibilitatea ca o serie de fotbalişti importanţi să plece de la CFR Cluj. Şi viitorul antrenorului Vasile Miriuţă este incert.

Ultimele Stiri
abonare newsletter