Sport

Răzvan Horj îl urmează pe Larie la FCSB?

Ionuț Larie este, momentan, în centrul atenție după ce s-a aflat că a semnat cu FCSB pentru următorul sezon.

Răzvan Horj îl urmează pe Larie la FCSB?   sursa foto digisport.ro Răzvan Horj îl urmează pe Larie la FCSB? sursa foto digisport.ro

Fundașul a fost pe lista lui Gigi Becali încă de ceva vreme, lucrurile însă s-au concretizat abia recent. Larie este momentan jucătorul CFR-ului însă din vară acesta devine liber de contract. Becali i-a făcut o ofertă greu de refuzat, i-a oferit 100.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu în fiecare lună.

Mutarea sa a stârnit o mulțime de comentarii, tocmai din acest motiv agentul fotbalistului, Bogdan Mara a explicat la un post de televiziune ”Nu mi se pare nimic imoral ca jucătorul să semneze cu Steaua. Nici Steaua nu a făcut nimic imoral. Băiatul a acceptat această ofertă bună pentru el, atât financiar, cât și familial. Se va căsători în această vară, soția sa este din București.”


Nici bine nu a rezolvat cu Larie că Becali și-a pus ochi pe tânărul Răzvan Horj. Horj, în vârstă de 21 de ani, însă spre deosebire de Larie nu este liber de contract, ci chiar dimpotrivă are contract cu CFR până pe 20 iunie 2020. Tocmai din acest motiv patronul clubului Iuliu Mureșan a declarat că așteaptă oferte concrete din partea echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Becali a întocmit deja și lista fotbaliștilor care vor pleca de la Steaua, primul este Muniru, urmat de Amorin, Achim, Pintilii și Tamaș.


Răzvan Horj evoluează din 2016 la echipa antrenată de Vasile Miriuță, CFR Cluj și conform site-ului de specialitate transfermarkt.com cota lui este de 350.000 de euro.

Raluca Sas

Etichete: fcsb razvan horj
Ultimele Stiri
abonare newsletter