Sport

Cristina Laslo își ia la revedere de la U Cluj

Handbalista Cristina Laslo, după cei cinci ani petrecuți în tricoul alb-negru, semnează un nou contract de 3 ani cu echipa din Muntenegru Budocnost Podgorica.

sursa foto prosport.ro sursa foto prosport.ro

În schimbul Cristinei Laslo clujenii încasează o sumă de 45.000. Budocnost echipa unde va ajunge Laslo, este echipa la care a evoluat pentru patru ani și românca Cristina Neagu. Pentru Neagu meciul de duminică a fost ultimul meci înainte ca ea să se întoarcă în România pentru a evolua la CSM București. 

Handbalista a împlinit recent 21 de ani și peste puțin timp va fi colegă cu renumitele jucătoare din handal Jaukovic, Ramusovic, Ujkic, Grbic și Malovic. Laslo a fost desemnată cel mai bun centru la Mondialul din 2014 și este a patra jucătoare care a evoluat la ultimul Campionat European și care urmează să plece la o echipă în străinătate.


Meciul de joi seara de la 20:00 dintre Universitatea Cluj și CSM București din optimile de finală ale Cupei României este ultimul meci pentru Laslo în culorile ”alb-negre” în cazul în care U Cluj este învinsă.

Raluca Sas

abonare newsletter