Sport

Potaissa Turda-Sporting se va juca în sala ”Horia Demian”

Disputa dintre Potaissa Turda-Sporting, returul finalei din Cupa Challenge, va avea loc în data de 27 mai, de la ora 17:00 în sala sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Această veste a venit după ce clubului din Turda nu a primit acceptul din partea celor de la EHF pentru a susține un asemenea meci în sala mică din Turda Nouă.

Flaviu Sâsâeac, președintele clubului turdean, a explicat situația.


”Datorită solicitării mari de bilete din partea turdenilor, care deja a depășit capacitatea sălii din Turda, ne-am văzut obligați să găsim soluții, pentru a nu-i priva pe turdeni de a vedea meciul live și pentru a-și duce aportul asupra echipei, cum au făcut-o atâția ani la rând. Fiind sala mult mai mare la Cluj, sunt sigur că atmosfera va fi incendiară și publicul va fi al optulea jucător pentru noi. Cerințele EHF în materie de finală, nu încadrează sala din Turda ca fiind eligibilă. În formularele de înscriere pe care le-am făcut în vară, am fost nevoiți să avem și o variantă de rezervă. La Turda nu avem infrastructura necesară, cu sală de presă, sală de protocol, zonă VIP. De asemenea ne încurcă și tribuna de deasupra mesei oficiale, care ajunge și peste suprafața de joc. Până acum nu am primit derogări din partea EHF, dar acum trebuie să ne conformăm”.

Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter